9.6.2013

Hiljaista on

Pitkään on vaivannut pahanlaatuinen kässäilyplääh. Jotain on koko ajan ollut puikoilla tai muuten työn alla, mutta joko työ on jämähtänyt keskeneräiseksi tai lopputulokset eivät ole olleet ihan sitä mitä toivoin, joten kuvaaminenkin on jäänyt. Pari työtä tosin kaipaisi vain pienenpientä fiksausta. Mutta kun ei oikein huvita.

Ystävälle sentään tekaisin lahjaksi huivin josta tuli aika ihana. Mutta aika meni sen verran tiukalle että kuvaaminen jäi todella heikolle. Pakettiinkin jouduin pistämään hitusen kosteana kun viimeistely jäi niin loppumetreille.



Lankana tässä työssä oli Sirdar Snuggly Baby Bamboo. Tykkään tuosta langasta kovasti, pinnassa on mukava himmeä hohto ja ainakin aiemmissa töissä on kestänyt käyttöäkin mallikkaasti. Puikkokokoa ei tullut otettua mihinkään ylös, mutta viitosen luokkaa taisivat olla.

Noin viidelläkymmenellä silmukalla neuloin sileää putkea sopivan oloisen pätkän ja silmukoin loppupään silmukat alkupään väliaikaisen aloituksen kanssa yhteen. Valkoisessa osuudessa käytin joggless stripe-metodia. Suuri puikkokoko ei ollut ihan optimaalinen tähän metodiin, ja harmaissa raidoissa en edes yrittänyt kun kerroksia oli aina vain kaksi kerrallaan. Mutta kerrosten vaihtumiskohdasta tuli kyllä silti aika huomaamaton.

Lopputuloksena mukavan pehmoinen ja vilpoisen oloinen tuubihuivi kesään. Saajakin tykkäsi kovasti huivistaan. Ja voisihan tuommoisen ottaa vaikka itsellekin.

Ei kommentteja: